رونمایی از شعار و روزشمار هفته سلامت سال 1398

1398/1/26 دوشنبه

روز 25 فروردین 1398 و در دومین نشست هماهنگی اجرای برنامه های هفته سلامت استان قزوین، محمدحسن ارداقیان، مدیر روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی قزوین و دبیر نشست، گفت: در سال 1398 نیز برنامه های هفته سلامت، همانند چند سال أخیر، یکم تا هفتم اردیبهشت ماه برگزار می شود. وی افزود که «مراقبت های اولیه بهداشتی، راهی به سوی پوشش همگانی سلامت» شعار این هفته در امسال است.

توجه به آموزش و مشارکت در هفته سلامت

در ادامه نشست، مدیر روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی قزوین، روز شمار هفته سلامت سال 1398 را به شرح زیر اعلام کرد:

• یکشنبه، یکم ‌اردیبهشت؛ دسترسی عادلانه به خدمات سلامت.
  • دوشنبه، دوم اردیبهشت؛ آموزش رکن سلامت.
  • سه‌‌‌شنبه، سوم اردیبهشت؛ مشارکت اجتماعی و سلامت.
  • چهارشنبه، چهارم اردیبهشت؛ مراقبت های اولیه بهداشتی و سلامت روان.
  • پنج‌شنبه، پنجم اردیبهشت؛ سلامت در حوادث  و بحران ها.
  • جمعه، ششم اردیبهشت؛ سبک زندگیِ سلامت محور.
  • شنبه، هفتم اردیبهشت؛ سلامت، جمعیت و خانواده.

نشست مذکور، در سالن اجتماعات معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی قزوین برگزار شد. دکتر ناهید یزدی، معاون فنی مرکز بهداشت استان قزوین، نمایندگان دستگاه های اجرایی استان، مدیران شبکه‌های بهداشت و درمان شهرستان ها و کارشناس مسؤولان مرکز بهداشت استان قزوین نیز در این نشست حضور داشتند.

در پایان این نشست، شبکه های بهداشت - درمان شهرستان ها و نمایندگان دستگاه های اجرایی استان، برنامه‌های خود را برای هرچه بهتر برگزار شدن این هفته معرفی کردند.