سلامت، یکی از اصلی ترین نیازهای جامعه است

1398/3/28 سه‌شنبه

دکتر محمدعلی معصومی فر، معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی قزوین با اشاره به اینکه دانشگاه مانند سایر دانشگاه های علوم پزشکی کشور، در شرایط جنگ اقتصادی است و می طلبد که همه کارکنان، تلاش کنند که از این شرایط سخت، به سلامت عبور کنیم؛ گفت: رسالت مهمی بر عهده ماست و باید توجه داشت که اصلی ترین نیاز جامعه، سلامت است. ایشان البته تصریح کرد که در کنار سلامت، امنیت نیز نیازی بسیار مهم در جامعه است.

معرفی مدیر جدید مرکز آموزشی و درمانی قدس

دکتر معصومی فر، سخنان فوق را در مراسم معارفه مهندس محمود رجبی، به عنوان مدیر جدید مرکز آموزشی و درمانی قدس و تودیع حسینعلی افشاری، مدیر سابق این مرکز بیان کرد. افشاری، به افتخار بازنشستگی نائل شده است.

ایشان از حسینعلی افشاری به خاطر 32 سال خدمت صادقانه و به کارگیری تمام توان برای پیشبرد اهداف سازمان و همچنین منشا خیر و برکت بودن در واحدها و مراکز درمانی استان، بویژه در مرکز آموزشی و درمانی قدس با داشتن شرایط سخت مالی، قدردانی کرد.

همچنین از مهندس محمود رجبی که در این شرایط سخت، سکان مدیریت مرکز آموزشی و درمانی قدس را بر عهده گرفته است، تجلیل کرد.

دیگر سخنرانان این مراسم، طاهر مشایخ، مدیر حراست دانشگاه، دکتر عبدالله دیدبان، رئیس مرکز، دکتر نقی رحمانی، مدیر گروه جراحی گوش و حلق و بینی بودند. مهندس رجبی و حسینعلی افشاری نیز دقایقی سخن گفتند. در پایان نیز با اهدای لوح تقدیر و هدیه از حسینعلی افشاری، تقدیر شد و ابلاغ مهندس رجبی به ایشان تقدیم شد. این برنامه، روز 27 خرداد 1398 در سالن اجتماعات مرکز آموزشی و درمانی قدس برگزار شد.