دو مرکز حجامت غیر مجاز در آبیک پلمب شد

1398/6/20 چهارشنبه

دکتر محسن چیت سازان، مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان آبیک از پلمپ دو مرکز حجامت غیر مجاز، واقع در شهر آبیک که فعالیت های غیرمجاز درمانی انجام می داد، خبر داد.

دکتر چیت سازان گفت: بازرسان نظارت بر درمان این شبکه با توجه به شکایات مردمی رسیده مبنی بر فعالیت مشکوک درمانی، در محل فعالیت این واحدها حضور یافته و پس از احراز تخلف و غیرقانونی بودن فعالیت، نسبت به پلمپ آن اقدام کردند.

وی اظهار کرد: این دو مرکز به دلیل غیرمجاز بودن و نداشتن مدارک معتبر دانشگاهی، با توجه به دخالت در امور درمان و پزشکی و احتمال انتقال بیماری های واگیر و غیر واگیر، مانند: ایدز و هپاتیت و عفونی، پس از معرفی به دادگاه و سیر مراحل قانونی، پلمب شدند.

دکتر چیت سازان با اشاره به اینکه افراد شاغل در این مراکز فاقد هر گونه تخصص و دانش کافی در حوزه درمان بودند، از شهروندان خواست: در صورت مشاهده هرگونه مرکز درمانی غیرمجاز، موضوع را با مراجعه حضوری به واحد نظارت بر درمان شبکه بهداشت و درمان شهرستان آبیک یا تماس با شماره تلفن 02832892930 ، برای بررسی به این واحد اطلاع دهند.