مرکز بهداشت شهرستان قزوین، حوزه ای مهم و تاثیرگذار در دانشگاه علوم پزشکی قزوین است

1398/8/16 پنجشنبه

مرکز بهداشت شهید بلندیان شهرستان قزوین، حوزه ای مهم و تاثیرگذار در دانشگاه علوم پزشکی قزوین است. این مرکز، مدیران و کارشناسان خدوم و زحمتکشی دارد که نسیت به کار خود و همکاران، بسیار حساس هستند.

دکتر محمدعلی معصومی فر، معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی قزوین این مطالب را در جریان بازدیدش از مرکز مذکور، بیان کرد و گفت: کارسنجی، اکنون از مهمترین اهداف دانشگاه است.

دکتر معصومی فر، با بیان اینکه این مرکز، شیوه های بسیار خوبی دارد و تاکنون، کارهای بسیار بزرگی انجام داده؛ خواستار ادامه همدلی و پیشرفت این مرکز شد.

بهبود عملکرد، هدف پایش

دکتر علیرضا خونساری، جانشین معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه هم هدف پایش ها را بهبود عملکرد دانست و بیان کرد: به دنبال نقاط ضعف و مقصر نمی گردیم، بلکه به دنبال راه حل برای برطرف کردن آن هستیم. ایشان نیز سنجش کار به صورت جدی و با میزان های درست، در حوزه مرکز بهداشت شهرستان قزوین را خواستار شد.

دکتر علیرضا مهرعلیان، رییس مرکز بهداشت شهرستان قزوین هم ضمن قدردانی از مسؤولان حوزه توسعه دانشگاه، اظهار امیدواری کرد که با بیان نظرات مدیران ستادی و مرکز، هر چه زودتر مشکلات مرکز به حداقل برسد.

در این دیدار، مدیریت های ستاد، با نمایش نمودارهایی مختلف ارزیابی انجام شده از فعالیت های واحد خود، نقاط مثبت و ضعف و انتظارات سیستم را از آن مرکز بازگو کردند. همزمان با ارائه ارزیابی مدیران ستاد، کارشناسان و مدیران مرکز شهیدبلندیان نیز نظرات و مشکلات کاری خود را بیان کردند. پایش مذکور،  روز 13 آبان  1398 انجام شد.