گام بعدی، سلامت خانواده محور است

1398/9/23 شنبه

محمد شفیعی، فرماندار شهرستان قزوین در دوّمین نشست سال 98 مجمع سلامت شهرستان قزوین، تشکیل و توسعه مجامع سلامت محور را اقدامات ارزشمند حوزه سلامت خواند و گفت: امیدوارم در هر کوی و برزن، یک خانه محلّه تشکیل شود که با پشتوانه فکری و افزایش معلومات، همه بتوانند کار را به سمت خانواده محور برده و با تشکیل پرونده محلّات، تحت نظر مراکز خدمات جامع سلامت توان حضور و میدان داری ایجاد شود. ایشان، حذف نگاه های سُنّتی برای درمان را از اقدامات خانواده محور دانست و اطلاع رسانی و آموزش را گام مهمی در این راستا خواند.

در دهکده جهانی فعلی، قدرت در دستان علم و آگاهی است

فرماندار شهرستان قزوین با بیان اینکه وقتی رقابت علمی افزایش یابد، تکنولوژی ها پیشرفت کرده و افراد نخبه بیشتری به جامعه افزوده خواهد شد، اذعان کرد: هر کشوری، اکتشافات بیشتری داشته باشد، جوامع جهانی را مرعوب علم و کشفیّات خود کرده و کشوری قدرتمند است که وابستگی علمی نداشته  و بتواند به عنوان قدرت جهانی ظاهر شود.

این مقام مسؤول در ادامه با تأکید بر قرار گرفتن کشور در تنگنای اقتصادی گفت: کشور ما با تمام سختی ها، حرفی برای گفتن داشته و این به واسطه کسانی است که در عرصه علم و در زمینه های مختلف تلاش کرده اند.

شفیعی، وجود جراحان بزرگ ایرانی در دنیا را از افتخاراتِ این کشور دانست و یادآور شد: یکی از دستاوردهای  انقلاب اسلامی، پیشرفت علم پزشکی بوده، بطوری که بنا به اذعانِ مراجع مورد قبول دنیا، بالغ بر 80 درصدِ داروهای کشور در داخل تولید می شود.

این نشست، روز 20 آذر 1398 به میزبانی مرکز بهداشت شهید بلندیان شهرستان قزوین برگزار شد.