افزایش سواد سلامت از مهمترین راهکارهای اجتماعی شدن سلامت در جامعه است

1398/10/23 دوشنبه

صفیه احمدی زاده، کارشناس مسؤول واحد آموزش و ارتقای سلامت مرکز بهداشت شهید بلندیان شهرستان قزوین گفت: مراقبت‌های اولیه بهداشتی، گامی به سوی پویش همگانی سلامت است، و افزایش سواد سلامت از مهمترین راهکارهای اجتماعی شدن سلامت در جامعه است.

وی تاکید کرد که‌ بهره‌مندی از توان افراد جامعه، می‌تواند در رشد وضعیت سلامت جامعه کمک کننده باشد و فعالیت‌های بشردوستانه داوطلبان و سفیران سلامت، اقدامی ارزشمند در راستای ارتقای کمی و کیفی سلامت جامعه است.

کارشناس آموزش و ارتقای سلامت شهرستان قزوین گفت: با توجه به اجرای طرح تحول نظام سلامت در حوزه بهداشت، برنامه ارائه خدمات اولیه بهداشتی از سال  1394 تا پایان آذر 1398، تعداد 40 هزار و 48 نفر از جمعیت شهری و روستایی به عنوان سفیر سلامت انتخاب شده اند که علاوه بر شرکت در نشست های آموزشی که به صورت فصلی برگزار می شود، بسته های آموزشی نیز در اختیار آن ها قرار داده شده تا در صورت لزوم در منزل از بسته های آموزشی به نفع سلامتی خود و خانواده استفاده کنند.

وی اظهار کرد: کاهش ابتلا به بیماری‌ها و اصلاح سبک زندگی برای جلوگیری از بیماری‌های غیرواگیر از مهمترین نیازهای کنونی جامعه است که  سفیران سلامت نقش مهمی در تسریع دستیابی به اهداف پیش‌بینی شده در این حوزه ایفا می‌کنند.