فیزیوتراپی مرکز آموزشی و درمانی شهید رجایی به مزایده گذاشته می شود

1399/5/11 شنبه

به گفته دکتر محمدعلی معصومی قر، معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی قزوین، فیزیوتراپی مرکز آموزشی  و درمانی شهید رجایی به مزایده گذاشته می شود.

دکتر معصومی فر این موضوع را در نشست روز پنجم مرداد 1399 کمیته مزایده و مناقصه دانشگاه بیان کرد و گفت: بخاطر رفاه حال مردم استان و فعال تر شدن بخش فیزیوتراپی این مرکز، این واحد به بخش خصوصی واگذار می شود . وی افزود که شرایط این واگذاری به زودی از طریق ‌سامانه تدارکات الکترونیکی دولت اعلام می شود.

این مقام مسؤول ضمن تأکید بر رفاه و آسایش مردم در مراجعه به این واحد درمانی؛ بیان کرد: باید با نظارت دقیق و منطقی از ظرفیت های قانونی استفاده کرد تا به مردم، خدمتِ بهتر ارائه شود.

گفتنی است، مزایده مذکور از طریق نشر در روزنامه ولایت و درج در پورتال دانشگاه اعلام خواهد شد.