بهره مندی از امکانات مورد نیاز در مراکز بهداشتی و درمانی، هدف حوزه سلامت است

1399/6/26 چهارشنبه

صبح روز 25 شهریور 99 دکتر قاسم بهرامی، مدیرکل بیمه سلامت استان قزوین با حضور در مرکز بهداشت شهید بلندیان شهرستان قزوین با قدردانی از تلاش های کارکنان حوزه سلامت، اظهار کرد: هدف حوزه سلامت، تامین نیازهای تخصصی و حیاتی مردم است تا همه افراد جامعه بتوانند بدون حاشیه و دغدغه از امکانات مورد نیاز خود در بیمارستان ها و مراکز بهداشتی و درمانی بهره مند شوند.

مدیرکل بیمه سلامت استان قزوین، تکمیل چرخه خدمت، تامین پزشک و جلب رضایت آنان، تامین دارو و تجهیزات و بسیاری از مسایل مربوط به دوران همه گیری کرونا را کار بسیار دشواری خواند و افزود: در زمان حاضر وضعیت بیماری کرونا با گذشت چند ماه به موضوع مهم و جدی تبدیل  شده و همکاری های بین بخشی دستگاه های اجرایی اهمیت بسزایی دارد.

در این دیدار دکتر علیرضا مهرعلیان، رییس مرکز بهداشت شهید بلندیان شهرستان قزوین با بیان این که تغییر رفتار مقاومت‌هایی به همراه خواهد داشت، افزود: در این زمینه باید با همکاری های بین بخشی بتوان روش مناسبی  را انتخاب کرد.

در پایان این دیدار، تعدادی از  مراکز منتخب کرونا، پایگاه شهری و مراکز خدمات جامع سلامت این شهرستان مورد بازدید قرار گرفت.