معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی:

خدمت در عرصه بهداشت و درمان، رسالتی ارزشمند و عظیم است

1400/1/19 پنجشنبه

در آیین تودیع و معارفه معاون اجرایی سابق و جدید مرکز آموزشی و درمانی مستقل بوعلی سینا قزوین، دکتر محمدعلی معصومی فر، معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی قزوین تصریح کرد که خدمت در عرصه بهداشت و درمان، رسالتی ارزشمند و عظیم است؛ پس هر فردی که در این حوزه خدمت می کند، هدف و آرمانی معنوی را پیش روی خود قرار داده است.

وی گفت: پُست ها و مسؤولیت ها همواره گذرا است و دست به دست می شود اما باید از این فرصت به دست آمده برای خدمت به مردم به بهترین وجه ممکن استفاده کرد.

مسؤول حوزه توسعه دانشگاه علوم پزشکی قزوین خاطرنشان کرد: همه ما یک هدف و آرمان واحد به نام خدمت به مردم را دنبال می کنیم و این جابجایی ها فقط در راستای مضاعف کردن انرژی و توان افراد در سِمَت های مختلف است.  وی ادامه داد که تغییرات در سیستم و مجموعه برای ارتقای سطح خدمات و ورود یک فرد با توان و انرژی تازه به سیستم مدیریتی است.

دکتر معصومی فر ضمن قدردانی از خدمات ارزشمند مهندس علیرضا سلطان رحمتی، معاون اجرایی سابق مرکز؛ برای دکتر محمدرضا سالاری، سرپرست جدید معاونت اجرایی مرکز در انجام امور محوله و خدمت به مردم، آرزوی موفقیت و سربلندی کرد.

مهندس علیرضا سلطان رحمتی، معاون اجرایی سابق مرکز آموزشی و درمانی مستقل بوعلی سینا هم با ارائه توضیحاتی درباره عملکرد دوره مدیریتی خود، برای محمدرضا سالاری آرزوی موفقیت کرد.

این مراسم، روز 18 فروردین 1400 برگزار شد و پایان بخش آن اهدای لوح سپاس به مهندس سلطان رحمتی بود. دکتر سیدسعید فرزام، مدیرعامل مرکز؛ مرتضی نجفی، مدیر توسعه سازمان و تحول اداری و مهندس فرشید غیاثوند، مدیر امور پشتیبانی و رفاهی دانشگاه و تعدادی از مسؤولان واحدهای مرکز در این برنامه حضور داشتند.