دوره دانش افزایی وتوانمندسازی استادان دردانشگاه برگزارمی گردد

1397/4/14 پنجشنبه

دکترمحمدرضا شیخی دبیر شورای هم اندیشی استادان ونخبگان دانشگاه علوم پزشکی قزوین گفت:به همت معاونت آموزشی ودفتر هم اندیشی استادان ونخبگان نهادنمایندگی مقام معظم دانشگاه علوم پزشکی قزوین دوره  دانش افزایی و توانمندسازی استادان باعنوان اندیشه سیاسی اسلام ومبانی انقلاب اسلامی درروزهای دوشنبه در حال برگزار می باشد.

دکترشیخی اظهار داشت: مدرس دوره حجت الاسلام آقای دکتر هادی فنایی  درتاریخ 4و11و25تیرماه و1مردادماه97(ساعت 9 لغایت13)در سالن اجتماعات دانشکده پرستاری مامایی تدریس می نماید.

دبیرشورای هم اندیشی استادان افزود: همچنین دوره معرفت شناسی اسلامی درروزهای پنجشنبه به تاریخ 7و14و21و28تیرماه97(ساعت9لغایت13)بامدرسی حجت الاسلام آقای دکتر افتخاری برنامه ریزی ودر سالن اجتماعات دانشکده پرستاری درحال برگزاری است.