استقبال بیماران دیابتی قزوین و خانواده های آنان از برنامه «دوست من، انسولین»

1395/8/6 پنجشنبه

شرکت کنندگان، آموزش تئوری و عملی دیدند
خبر، جواد منهجی.  گروه پیشگیری و کنترل بیماری های غیرواگیر معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی قزوین با همکاری انجمن آموزش و اطلاع رسانی دیابت «گابریک»، برنامه آموزشی «دوست من، انسولین» را برای بیماران دیابتی و خانواده های آنان، برگزار کرد. برنامه ای که با آموزش های تئوری و عملی همراه بود و با استقبال آنان مواجه شد.
این برنامه، روزهای پایانی مهر 1395 و در سه نوبت جداگانه، در سالن آمفی تئاتر کوثر  قزوین، برای کارکنان بهداشتی و درمانی، بیماران دیابتی نوع یک و بیماران مبتلا به دیابت نوع 2 برگزار شد.
در بخش کارکنان بهداشتی – درمانی، ابتدا آموزش های لازم در مورد شناسایی، مراقبت و پیگیری بیماران دیابتی، ارائه شد و در ادامه، دکتر ‌سولماز فرخ زاد، کارشناس مسؤول پیشگیری و کنترل بیماری های غیرواگیر مرکز بهداشت استان قزوین درباره ادغام برنامه های غیرواگیر در نظام مراقبت های اولیه بهداشتی، توضیح داد.
نوبت های بیماران دیابتی و خانواده های آنان، با استقبال کم نظیر بیماران دیابتی روبرو شد. بیماران دیابتی نوع یک، مهارت های لازم برای خودمراقبتی، پیشگیری از عوارض دیابت، نحوه صحیح استفاده از انسولین و نکات کلیدی تغذیه را آموختند.  بیمارا‌ن دیابتی نوع 2 هم آموزش های لازم در مورد کنترل قند خون، شناخت واحدهای غذایی، نکات کاربردی تغذیه، مراقبت از پا و نحوه صحیح استفاده از دستگاه اندازه گیری قند خون (گلوکومتر) را فرا گرفتند.
یاد آور می شود، در روز پایانی این برنامه ها، دکتر ناهید یزدی‌، معاون فنی معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی قزوین، سخنرانی کرد. شرکت کنندگان نیز رضایتمندی زیادی از این برنامه داشتند.