• الساعة : 00:00
  • التأریخ : 20/11/2021
  • رمز الخبر : 6672
کارشناس حوزه سلامت شهرستان آوج:
سلامت روان بانوان، از عوامل مهم ثبات و پایداری خانواده و جامعه است

اختلالات روانی در بانوان می تواند بار سنگینی بر فرد و جامعه تحمیل کند و با توجه به نقش های مختلف این گروه از جامعه، تحت عناوین: همسر، مادر و مراقب خانواده، این افراد، بیشتر در معرض آسیب های روانی قرار دارند.

لیلا پورذوالفقار، کارشناس مسؤول واحد سلامت روان شبکه بهداشت و درمان شهرستان آوج با اذعان به این مطلب، تصریح کرد: زنان، اگرچه نسبت به مردان طول عمر بیشتری دارند، اما در مقایسه با مردان، بیشتر در معرض ابتلا به اختلالات روانی، مانند: افسردگی، اضطراب و نگرانی قرار دارند، که همین عامل، اهمیت مراقبت و مواظبت بر سلامت روان بانوان، توسط خود این افراد، سایر اعضای خانواده و مراکز فعال در سلامت روان را دو چندان می کند.

این کارشناس روانشناسی با اشاره به اینکه مطابق مطالعات انجام شده، بانوانی که فعالیت های ورزشی منظمی دارند، کمتر دچار افسردگی می شوند؛ افزود: متعهد بودن به ازدواج، می تواند تا حد زیادی در سلامت روان موثر باشد و کاهش محسوسی در سطح افسردگی را به همراه داشته باشد.

پورذوالفقار، کمک کردن به دیگران، و دنبال کردن اهداف بزرگ در زندگی را راهکاری دیگر در ارتقای سلامت روان دانست و گفت: افرادی که مدام در حال گِله و شکایت، و ابراز نگرانی و ناراحتی از زندگی خود هستند، نسبت به افرادی که به ادامه زندگی امیدوار هستند و در برابر مشکلات زندگی مقاومت می کنند، بیشتر در معرض ابتلا به اختلالات روانی قرار دارند.

الدرجة :  0 |  المجموع :  0

اللصوق