• الساعة : 00:00
  • التأریخ : 27/10/2021
  • رمز الخبر : 6015
تعمیر و بازسازی مركز خدمات جامع سلامت روستایی دستجرد سفلی آغاز شد

صبح روز 19 مهر 1400، دکتر علیرضا مهرعلیان، رییس مرکز بهداشت شهید بلندیان شهرستان قزوین از آغاز بازسازی مرکز خدمات جامع سلامت روستایی دستجرد سفلی بازدید کرد. این پروژه با هزینه ای بالغ بر یک میلیارد و 140 میلیون ریال آغاز شده و قرار است تا یک ماه آینده به بهره برداری برسد.

مهندس فاطمه امامی، مسؤول روابط عمومی مرکز بهداشت شهرستان قزوین با گفتن این خبر، افزود: بازسازی این مرکز، مصوبه سفر روز سوم مهر 1400 دکتر فاطمه محمدبیگی و لطف الله سیاهکلی مرادی، نمایندگان مردم شهرستان های قزوین، آبیک و البرز در مجلس شورای اسلامی به منطقه الموت غربی و بررسی مشکلات منطقه برای بالا بردن سطح دسترسی مردم مناطق روستایی به خدمات پزشکی است.

به گفته مهندس امامی، با پیش بینی های انجام شده، از طیق بازسازی یاد شده، جمعیت این بخش به پزشک عمومی و تیم سلامت  دسترسی خواهند یافت.

گفتنی است در بازدید دکتر مهرعلیان، دکتر فاضل ترخان، معاون فنی و منیر السادات سجادی، کارشناس مسؤول واحد گسترش شبکه مرکز نیز حضور داشتند.

الدرجة :  1.00 |  المجموع :  1

اللصوق