• time : 10:07
  • Date : Tue May 06, 2025
  • news code : 37662
در شبكه بهداشت و درمان شهرستان تاكستان مانور اطفاء حریق، با مشاركت شهرداری برگزار شد

 رئیس مرکز بهداشت شهرستان تاکستان، در نشست هماهنگی و آموزشی مدیریت کاهش خطر بلایا و حوادث در جمع کارشناسان امور بلایا و حوادث مراکز، با اشاره به شعار روز هفتم اردیبهشت « نه به تصادف، آری به زندگی»، آموزش و فرهنگ سازی را موثرترین راه، در کاهش خطاهای انسانی در تصادفات ذکر کرد.

مهندس زهیر درگاهپور، ادامه پیوستن به پویش « نه به تصادف» را وظیفه اصلی همه پرسنل و بدنه شبکه دانست و اظهار کرد: رعایت اصول اساسی رانندگی، باید همواره در طول سال مورد توجه شهروندان قرار گیرد.

مهندس امیرمسعود طاهرخانی مسئوول واحد کاهش خطر،حوادث و بلایای این شبکه نیز، بیان کرد: این واحد آمادگی کامل جهت آموزش برنامه های حوادث و بلایا و تمرین آمادگی مقابله با مخاطرات را دارد؛ و باید همه دست به دست هم دهیم تا فرهنگ سازی همه جانبه در این زمینه انجام شود. تا در قبال حفظ ایمنی و سلامت شهروندان پیشگیری­های لازم و به موقع انجام شود.

گفتنی است: این مانور روز 9 اردیبهشت 404، در سالن اجتماعات شبکه تاکستان و مانور و تمرین در محوطه برگزار شد.

Average :  0 |  Submitted :  0

Tags

    6.1.9.0
    V6.1.9.0