عنوان خدمت: نظارت بر بهداشت اماکن تهیه، توزیع و نگهداری مواد غذایی و بهداشتی
شناسه خدمت: ( 16041018000)
شناسنامه خدمت:
شرح خدمت:
بر اساس آیین نامه اجرایی قانون موادخوردنی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی بصورت فصلی از مراکز تهیه و توزیع موادغذایی بازدید بهداشتی انجام میشودکه در صورت وجود مشکلات بهداشتی با تنظیم گزارش مراتب پیگیری قانونی میشود
مسئول ارائه خدمت:
رضا طهماسبی پور – معاونت بهداشت واحد سلامت محیط 02833690511
مستندات و مدارک مورد نیاز برای خدمت :
گواهی آموزش بهداشت و کارت بهداشت
قوانین و مقررات خدمت:
آیین نامه اجرایی قانون موادخوردنی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی
مدت زمان ارائه خدمت(به روز) :
30 دقیقه
ساعات ارائه خدمت :
صبح تا 14.15 بعدازظهر روزهای کاری
تعداد بار مراجعه خدمت:
یکبار
هزینه های مورد نیاز جهت اخذ خدمت:
-
فهرست استعلام از سایر دستگاه های اجرایی:
-
پرسش های متداول:
برای ایجاد شرایط بهداشتی در یک امکنه چه اقدامی باید انجام داد؟
با بازرسین بهداشت محیط مشاوره کنید
کف و دیوار آشپزخانه رستوران چگونه باید باشد؟
کف آشپزخانه باید از جنس سنگ یا سرامیک باشد و دیوار تا زیر سقف کاشی ، سنگ یا سرامیک باید باشد
چه کسانی در مراکز تهیه، توزیع و نگهداری مواد غذایی باید کارت بهداشت اخذ نمایند؟
کلیه شاغلین قبل از شروع به کار باید کارت بهداشت اخذ نمایند.
دسترسی به خدمت : به صورت حضوری