۱۴۰۱/۰۹/۲۷
ارائه خدمات بهداشتی درمانی متناسب با نیازهای جامعه از اهداف شورای راهبری آموزش پزشكی جامعه نگر و پاسخگو

نظر به ابلاغیه معاونت آموزشی وزارت متبوع مبنی بر لزوم راه ­اندازی شورای راهبری آموزش پزشکی جامعه نگر و پاسخگو جهت ارائه خدمات بهداشتی درمانی متناسب با نیازهای جامعه، دکتر فاطمه سمیعی، معاون آموزشی دانشگاه از برگزاری اولین جلسه این شورا در دانشگاه علوم پزشکی قزوین خبر داد.

معاون آموزشی دانشگاه گفت: باتوجه به تغییرات اجتماعی، اقتصادی و ظهور بیماری­ های نوپدید در سال­های اخیر، تربیت دانش آموختگان علوم پزشکی با بینش جامعه نگر و پاسخگو اهمیت بسیار پیدا کرده است.

دکتر سمیعی همچنین اظهار داشت: در همین راستا نشستی با حضور دکتر مهستی علیزاده، رئیس مرکز تحقیقات عوامل اجتماعی مؤثر بر سلامت دانشگاه علوم پزشکی تبریز، دکتر عبداله دیدبان، رئیس دانشگاه، معاونین و مدیران ارشد دانشگاه برگزار شد.

به گفته دکتر سمیعی، رئیس مرکز تحقیقات عوامل اجتماعی مؤثر بر سلامت دانشگاه علوم پزشکی تبریز در این نشست سیاستگذاری و برنامه­ریزی جهت ارتقای پاسخگویی اجتماعی، ایجاد هماهنگی بین بخشی در راستای تحقق پاسخگویی اجتماعی، استقرار و توسعه برنامه های آموزشی مبتنی بر جامعه، حمایت از پروژه های تحقیقاتی مبتنی بر جامعه و توانمندسازی اعضای هیأت علمی و دانشجویان در حیطه آموزش های مبتنی بر جامعه را از اهداف اصلی شورای مذکور برشمرد.

وی همچنین افزود: در این نشست استانداردهای راه اندازی مرکز خدمات جامع سلامت آموزشی در سطح دانشگاه مطرح و بر لزوم تعهد مدیران دانشگاه و هماهنگی های هر چه بیشتر بین بخشی جهت تدوین ساختار و طراحی فرایندهای این مرکز تاکید شد.

شایان ذکر است این نشست روز 22 آذر 1401 در سالن جلسات ابن سینای دانشکده پزشکی برگزار گردید.