۱۴۰۲/۰۲/۱۶
در شانزدهمین كنگره بین المللی ایمونولوژی و آلرژی ایران تیم كمیته تحقیقات و فناوری دانشجویی دانشگاه علوم پزشكی قزوین عنوان تیم برتر نهایی را كسب كرد

در رقابت نقشه ذهنی (Concept map) ایران مپینگ ۱۶، در شانزدهمین کنگره بین المللی ایمونولوژی و آلرژی ایران، دانشجویان کمیته تحقیقات و فناوری دانشجویی معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی قزوین به سرپرستی دکتر ساناز کشاورز شاهباز موفق به کسب رتبه برتر در جمع گروههای شرکت کننده شدند.

در این رویداد، تیم دانشجویی پزشکی، نوشین گودرزی به همراه اعضای تیم، پوریا فتح الله زاده و آرین اشراف زاده توانستند از بین 110 نقشه ذهنی پذیرفته شده در شش حوزه مختلف، جزو ۱۰ تیم برگزیده انتخاب شده و در داوری صورت گرفته در مناظره دو به دو به جمع پنج تیم برتر در پنج حوزه راه یافته و در نهایت در محور Transplantation and Immunosuppressive Regimens  به عنوان تیم برتر نهایی معرفی شوند.

گفتنی است در این کنگره دکتر ساناز کشاور شاهباز در پنل Immunology of Arthritis Rheumatoid به عنوان سخنرانی برتر برگزیده شد و همچنین رقیه کشاورز صادق دانشجوی پزشکی کمیته تحقیقات و فناوری دانشگاه در پنل Transplantation Immunology oral presentation سخنرانی کوتاه داشت.

روابط عمومی معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه این موفقیت را به عزیزان شرکت کننده در این کنگره تبریک گفته و برای ایشان آرزوی موفقیت روزافزون در تمام مراحل علمی را دارد.