• ساعت : ۱۲:۵۱
  • تاريخ :
     ۱۴۰۱/۰۸/۰۷
وضعیت سلامت بانوان، تأثیر به سزایی بر سلامت جامعه دارد

سحر زریان، کارشناس برنامه میانسالان شبکه بهداشت و درمان شهرستان تاکستان در نشستی که به مناسبت هفته سلامت زنان در سالن فرمانداری شهرستان تاکستان، روز 27 مهر 1401 برای بانوان شاغل در ادارات این شهرستان برگزار شد، اذعان کرد: بانوان حدود نیمی از جمعیت جهان را تشکیل می دهند و نه تنها مسئول سلامت خود هستند، بلکه بیشترین مراقبت ها را برای سلامت خانواده انجام می دهند؛ پس وضعیت سلامت آنان، تاثیر زیادی بر سلامت فرزندان، خانواده و جامعه دارد.

این کارشناس اظهار کرد: امروزه یکی از عوامل نگران کننده در سلامتی بانوان، سرطان پستان است و برای پیشگیری و تشخیص زودهنگام آن، باید علائم هشدار دهنده آن را شناخت.

علم ارگونومی به منظور پیشگیری از بیماری های اسکلتی و عضلانی

مریم رحمانی، کارشناس بهداشت حرفه ای مرکز بهداشت شهرستان تاکستان هم ضمن تعریف ارگونومی در محل کار و زندگی، افزود: علم ارگونومی به منظور پیشگیری از بیماری های اسکلتی و عضلانی محیط کار به کار گرفته می شود.

این کارشناس با عنوان کردن این نکته که اولین قدم در اجرای ارگونومی اداری، تجزیه و تحلیل محیط کاری است که قصد بهبود آن را دارید، گفت: علم ارگونومی ظرفیت ها و توانمندی های انسان را بررسی می کند و در ایستگاه های کار و تجهیزات اعمال می کند که سبب بالا رفتن ایمنی و بهبود بهره وری می شود. رحمانی ادامه داد که در بیشتر موارد، فقط به تغییرات جزئی برای بهبود ارگونومی محل کار و زندگی نیاز خواهد بود.

6.0.15.0
    V6.0.15.0