• ساعت : ۱۴:۱۴
  • تاريخ :
     ۱۴۰۱/۰۸/۱۷
مكمل یاری با قرص آهن و ویتامین «د» برای 11 هزار دانش آموز شهرستان بویین زهرا آغاز شد

آیین افتتاح طرح ارتقای سلامت دانش آموزان از طريق آموزش و مکمل ياری، روز 16 آبان 1401 در مدرسه پیام انقلاب شهر بویین زهرا برگزار شد.

در این برنامه، لیلا رسولی، سرپرست شبکه بهداشت و درمان شهرستان بویین زهرا، سخنان خود را با طرح سوال از دانش آموزان، آغاز کرد و سپس، ارزش و اهمیت مکمل یاری و اثرات کمبود ریزمُغذّی ها بر سلامت را برای آنان توضیح داد.

مسؤول حوزه سلامت شهرستان بویین زهرا خاطر نشان کرد: نوجوانان که به واسطه بلوغ و جهش رشدی نیازمند مصرف مکمل‌های آهن و ویتامین «د» هستند، باید نسبت به مصرف مکمل هایی که با صرف هزینه و وقت بسیار، به صورت رایگان در اختیار آنان، به عنوان آینده سازان کشور قرار می گیرد، اقدام  کنند و به این موضوع اهمیت بدهند.

رسولی تاکید کرد که توزیع درست و به موقع مکمل‌ها، برای مصرف حداکثری دانش آموزان، به منظور تضمین سلامت و نشاط آنان، ضروری است.

در پایان این برنامه، قرص آهن و ویتامین«د» بین دانش آموزان توزیع شد.

شایان ذکر است؛ اين طرح در مدارس مقطع متوسطه، با ارائه هفتگي قرص آهن و ماهيانه مكمل ويتامين«د» در طول سال تحصيلي اجرا خواهد شد. قرص آهن، به مدت 16 هفته متوالی و مکمل ویتامین «د» به صورت 9 ماه متوالی به دانش آموزان داده می شود.

در این برنامه، مونا تاچه بندها، مسؤول واحد بهبود تغذيه و آذر ذوالفعلی، کارشناس مسؤول واحد مدارس شبکه بهداشت و درمان شهرستان بویین زهرا و کارشناس تندرستی آموزش و پرورش منطقه بویین زهرا نیز حضور داشتند.

6.0.15.0
    V6.0.15.0