• ساعت : ۱۲:۱۹
     ۱۴۰۱/۰۸/۲۵
همزمان با هفته کتاب و کتابخوانی
كتابخانه دیجیتال دانشگاه علوم پزشكی قزوین راه اندازی شد

همزمان با 24 آبان، به عنوان روز کتاب، کتابخوانی و کتابدار، دکتر سیدمهدی میرهاشمی، معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی قزوین، ضمن تبریک این روز، از راه اندازی کتابخانه دیجیتال دانشگاه به آدرس http://dlib.qums.ac.ir خبر داد.

وی گفت: اقدام برای راه اندازی کتابخانه دیجیتال، از سال 1399 توسط گروه اطلاع رسانی پزشکی و منابع علمی معاونت تحقیقات و فناوری با همکاری مسؤول کتابخانه دانشکده پزشکی انجام شد و کلیه منابع موجود در کتابخانه های مراکز درمانی و دانشکده ها، از درگاه آدرس فوق، در مرورگرهای رایج، قابل جستجو و نمایش است.

دکتر شهرزاد غلامی، مسؤول گروه اطلاع رسانی پزشکی و منابع علمی معاونت تحقیقات و فناوری هم در تکمیل این خبر گفت: در حال حاضر، اعضای هیأت علمی، دانشجویان و کارکنان دانشگاه، می توانند با دریافت نام کاربری و رمز عبور از کتابدار محل فعالیت خود، در درگاه کتابخانه دیجیتال، به جستجو در کتاب ها، تورق الکترونیکی پایان نامه ها، ایجاد کتابخانه­ی شخصی و تمدید منابع بپردازند.

6.0.15.0
    V6.0.15.0