• ساعت : ۱۴:۲۷
  • تاريخ :
     ۱۴۰۱/۱۰/۱۱
برنامه های سلامت محور دانش آموزان آوج بررسی شد

هانیه مرادی، کارشناس مسؤول واحد سلامت نوجوانان، جوانان و مدارس شبکه بهداشت و درمان آوج با اشاره به اینکه دانش آموزان، گنجینه های ارزشمند جامعه هستند که توسعه و بالندگی جامعه به عزم و تلاش راسخ این افراد بستگی دارد، از برگزاری نشست مشترک مسؤولان حوزه سلامت و اداره آموزش و پرورش این شهرستان در راستای بررسی برنامه های سلامت محور دانش آموزان خبر داد.

به گفته این کارشناس، در این نشست، با حضور مدیر شبکه بهداشت و درمان و مدیر اداره آموزش و پرورش شهرستان آوج و همچنین کارشناسان هر دو مجموعه، همچنین الهام کاکاوند، کارشناس سلامت دانش آموزان مرکز بهداشت استان قزوین؛ بر لزوم انجام مراقبت دانش آموزان پایه های اول، چهارم، هفتم و دهم که از ارائه خدمات جا مانده اند، تاکید شد.

مرادی اظهار کرد: مکمل یاری دانش آموزان دوره اول و دوم متوسطه با مکمل های آهن و ویتامین «D»، بازدید کارشناسان شبکه بهداشت و درمان برای پایش مکمل یاری، و نیز بازدید از بوفه مدارس، موضوعات دیگری بود که در این نشست مطرح شد.

بنابر اظهار این کارشناس بهداشت، در نشست مذکور، با اشاره به اینکه که متاسفانه استفاده از موتورسیکلت در بین دانش آموزان برای رفت و آمد به مدرسه، خطر بروز حوادث را در این گروه سنی افزایش داده است، هماهنگی با راهنمایی و رانندگی به منظور استفاده از قوانین بازدارنده از این عمل حادثه آفرین، در دستور کار قرار گرفت.

مرادی، ارجاع دانش آموزان مستعد مشکلات روان شناختی، به شبکه بهداشت و درمان را از جمله انتظارات حوزه سلامت از آموزش و پرورش عنوان کرد که در این نشست بر اهمیت انجام آن تاکید شد.

گفتنی است این نشست هماهنگی، روز 20 آذر 1401 در دفتر مدیر شبکه بهداشت و درمان آوج برگزار شد.

6.0.20.0
    V6.0.20.0