• ساعت : ۱۴:۴۸
  • تاريخ :
     ۱۴۰۱/۱۰/۱۸
معاون مرکز بهداشت شهرستان قزوین:
ارتقا ء سلامت كودكان، از مهم ترین شاخص های سطح سلامت یك جامعه است

دکتر اکبر یوسفی، معاون مرکز بهداشت شهید بلندیان شهرستان قزوین در نشست کمیته مرگز کودکان و با حضور مسؤول بهداشت خانوده گفت: کودکان، آسیب پذیرترین افراد در برابر حوادث هستند، و ارتقاء سلامت کودکان از مهم ترین شاخص های سطح سلامت یک جامعه بوده است و پیشگیری از وقوع حادثه در کودکان، مستلزم به رعایت نکات ایمنی است.

دکتر یوسفی این موضوع را در سومین نشست کمیته نظام مراقبت مرگ کودکان یک تا 59 ماهه خارج بیمارستانی که  با حضور دکتر خاطره خامنه پور متخصص کودکان و فلوشیپ اختلالات خواب شهرستان قزوین و کارشناس مسئول واحد بیماریهای غیرو اگیر ، آمار و واحد سلامت خانواده و کارشناس مرگ کودک بیان کرد. وی اهداف برگزاری جلسات و برنامه ریزی برای اقدامات پیشگیرانه در بروز مرگ کودکان را تاکید کرد.

دکتر خامنه پور، متخصص کودکان و فلوشیپ اختلالات خواب شهرستان قزوین، هم در رابطه با پیشگیری از وقوع مرگ در کودکان آموزش به والدین در هر بار مراجعه به مراکز خدمات جامع سلامت را که در الویت کار قرار گیرد، سخنرانی کرد.

عذرا نژاد باقر لاهیجی، کارشناس برنامه مرگ کودکان مرکز بهداشت شهرستان قزوین نیز گزارشی از تعداد و علل مرگ های به وقوع پیوسته در سه ماهه سوم امسال را که در اثرسوانح و حوادث، ناهنجاری های مادرزادی و کروموزومی، بیماریهای متابولیک، حالات معین با منشاحول تولد و سرطان ها بود، مورد بررسی قرار داد.

6.0.20.0
    V6.0.20.0