• ساعت : ۰۹:۵۱
  • تاريخ :
     ۱۴۰۲/۱۱/۲۳
کارشناس بهداشت شهرستان البرز:
مصرف شیر، باعث افزایش یادگیری و رشد بهتر دانش آموزان می‌شود

کارشناس واحد بهبود تغذیه جامعه شبکه بهداشت و درمان شهرستان البرز با بیان اینکه شیر، میان وعده‌ای بسیار مُغذّی برای افزایش یادگیری و رشد بهتر دانش‌آموزان است، گفت: ﺷﻴــﺮ، ﻏﺬایی ﻛﺎﻣﻞ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺑﻪ ﺩﻟﻴﻞ ﺩﺍﺭﺍ ﺑﻮﺩﻥ پروتئین با کیفیت بالا، ﺍﻧﻮﺍﻉ مواد معدنی ﻭ تعدادی ﺍﺯ ﻭﻳﺘـﺎﻣﻴﻦ‌ﻫـﺎ، ﻧﻘـﺶ ﻣﻬمی ﺩﺭ ﺭﺷــﺪ ﻭ ﺣﻔﻆ ﺳﻼﻣﺖ دانش‌آموزان ﺩﺍﺭﺩ.

به گفته سمیرا باقری، ﺷﻴﺮ ﻭ ﻓﺮﺁﻭﺭﺩﻩ‌ﻫﺎی ﻟﺒﻨﻲ، ﻣﻬﻢ‌ﺗﺮﻳﻦ ﻣﻨﺒﻊ ﺗـأﻣﻴﻦ ﻛﻠﺴـﻴﻢ هستند ﻭ ﻣﺼﺮﻑ ﺁﻥ برای ﺣﻔﻆ ﺳﻼﻣﺖ ﻭ ﺍﺳﺘﺤﻜﺎﻡ ﺍﺳﺘﺨﻮان­ها و ﺩﻧﺪﺍﻥ­ﻫﺎ ﺗﻮﺻﻴﻪ میﺷﻮﺩ.

این کارشناس اظهار کرد: دریافت ناكافی لبنيات باعث تأخیر در رشد استخوانی و كوتاه قدی در کودکان و نوجوانان و افزايش احتمال چاقی و پُرفشاري خون و بروز پوکی استخوان در سنین بزرگسالی و سالمندی می‌شود. وی ادامه داد که پیشگیری از سرطان‌ها و دیابت نوع «دو»، کمک به کاهش وزن و بالا بردن کیفیت خواب، از دیگر فواید مصرف شیر و بهطور کلی، لبنیات است.

باقری توصیه کرد که نوجوانان در سنین مدرسه، روزانه دو واحد از گروه لبنيات شامل: شیر، ماست، پنیر، دوغ، کشک و بستنی به صورت پاستوریزه و کم‌چرب مصرف کنند. وی البته تأکید کرد که مقدار قند بستنی، بالاست، بنابراین توصیه می‌شود در مصرف آن زیاده‌روی نکنند.

6.1.8.0
    V6.1.8.0