• ساعت : ۱۷:۳۲
  • تاريخ :
     ۱۴۰۲/۱۲/۲۱ 
  • تعداد بازدید : 546
  • کد خبر : ۲۹۳۶۴
کارشناس مرکز بهداشت شهرستان قزوین:
آخرین شب چهارشنبه سال را می‌توان در كنار خانواده، أمن سپری كرد

مسؤول امور کاهش و حوادث بلایای مرکز بهداشت شهید بلندیان شهرستان قزوین گفت: والدین می‌توانند با توجه به راهکارهای ایمن، کاری کنند تا نوجوانان و جوانان، آخرین شب چهارشنبه سال را در کنار خانواده، أمن سپری کنند.

مهندس کامبیز غفاری با عنوان این مطلب، تأکید کرد که عمده افراد آسیب‌پذیر در این شب، نوجوانان هستند و تجربه نشان داده است که نظارت رفتاری و همراهی والدین با آنان، می‌تواند تا حد زیادی احتمال بُروز حادثه را کاهش دهد.

وی ادامه داد که والدین نباید به فرزندان خود اجازه دهند در محل‌های پُرخطر، یا کنار مواد قابل اشتعال، یا پُرخطری مانند: خودروها، سیم و کابل‌های برق یا درختان، آتش روشن کنند.

این کارشناس بهداشتی با اشاره به اینکه گروه سنی نوجوان، به علت هیجان ناشی از اقتضای سن، در معرض خطر هستند، به والدین توصیه کرد که در روز‌های نزدیک به آخرین شب چهارشنبه سال، روی رفتار فرزندان نوجوان خود، کنترل بیشتری داشته باشند و با مداخلات لازم از بُروز حادثه ناگوار جلوگیری کنند.

پرهیز از نزدیک شدن به افرادی که مسایل ایمنی را رعایت نمی‌کنند، اجتناب از پریدن روی آتش به‌خصوص با چادر، مانتو و لباس‌های گشاد، خودداری استفاده از مواد محترقه و وسایل آتش‌بازی در نزدیکی وسایل حرارتی و برقی، قرارندادن مواد محترقه در ظروف شيشه‌ای يا فلزی، در اختیار قرارندادن کبریت و مواد آتش‌زا مانند بنزین، الکل و مانند آن در دسترس کودکان و افراد نابالغ و پرتاب نکردن نارنجک و مواد محترقه به سوی ساختمان‌ها؛ از مهم‌ترین راهکارهایی است که مهندس غفاری توصیه کرد.

 

امتیاز :  ۰ |  مجموع :  ۰

برچسب ها

    6.1.9.0
    V6.1.9.0