• ساعت : ۱۱:۴۸
     ۱۴۰۱/۰۵/۰۲
در روستای آقابابا بخش کوهین
ایستگاه سلامت، در جشنواره استانی ملی بازی های بومی و محلی برپا شد

به گفته خدیجه سلیمانی، کارشناس روابط عمومی مرکز بهداشت شهید یلندیان شهرستان قزوین، ایستگاه سلامت در جشنواره استانی ملی بازی های بومی، محلی، در روستای آقابابا بخش کوهین، توسط تیم سلامت مرکز خدمات جامع سلامت آقابابا برپا شد.

وی اظهار کرد: در این جشنواره ۲۰۰ تَن از عشایر  به ایستگاه سلامت مراجعه کردند و توسط تیم سلامت، برای آنان، غربالگری و کنترل فشار خون و اندازه گیری قد و وزن انجام شد. همچنین، به مراجعه کنندگان، مطالب آموزشی در زمینه بهداشت ارائه شد.

گفتنی است، این جشنواره، یکی از سُنّت های کهن و از آداب و رسوم بازی های محلی و صنایع دستی عشایری است که هر ساله در مناطق عشایر نشین، برای دانش آموزان عشایری برگزار می شود. امسال، این جشنواره ملی، روز یکم مرداد ۱۴۰۱ در حسینیه روستای آقابابا بخش کوهین، توسط آموزش و پرورش استان قزوین و با حضور نقی سیاهکالی مرادی، مدیرکل آموزش و پرورش استان؛ سردار عبداله عراقی، و دیگر مسؤولان، برگزار شد و بهورزان خانه بهداشت کیخنان، آرشت، و تیم سلامت مرکز خدمات جامع سلامت آقابابا، ایستگاه سلامت برپا کردند.

6.0.15.0
    V6.0.15.0