• ساعت : ۱۱:۱۷
  • تاريخ :
     ۱۴۰۱/۰۸/۱۴
ارزیابی وزارتی مركز آموزشی و درمانی بوعلی سینا و آزمایشگاه مرجع سلامت

دکتر مهدی زاهدپناه، مدیر امور آزمایشگاه های معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی قزوین، از ارزیابی مرکز آموزشی و درمانی بوعلی سینا و آزمایشگاه مرجع دانشگاه در راستای پروژه ICERP2 توسط شرکت "پایش و ارزیابی انطباق ایران" معرفی شده از طرف وزارت بهداشت خبر داد.

این مقام مسوول بیان کرد: در این پروژه که با همکاری سازمان جهانی بهداشت، وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در دست اجرا است، مقرر شد که در صورت تایید مراکز معرفی شده در ارزیابی های میدانی توسط شرکت ارزیاب، تعدادی تجهیزات آزمایشگاهی و پزشکی از محل وام بانک جهانی به دانشگاه های کشور تخصیص داده شود. وی ادامه داد که این امر باعث افزایش توان و ظرفیت مراکز دانشگاهی کشور به منظور خدمت رسانی به مراجعین با تعرفه دولتی می شود.

گفتنی است، این ارزیابی، روز هفتم آبان 1401 از تجهیزات آزمایشگاهی و پزشکی مراکز مذکور با حضور دکتر عبداله کشاورز، معاون درمانر؛ دکتر مهدی زاهد پناه، مدیر امور آزمایشگاه ها، رؤسا و مسؤولان مرکز یاد شده و کارشناسان امور آزمایشگاه معاونت درمان و آزمایشگاه مرجع انجام شد.

6.0.15.0
    V6.0.15.0