• ساعت : ۱۳:۲۸
     ۱۴۰۱/۰۸/۲۵
در گیلان
اردوی تفریحی و سیاحتی داوطلبان سلامت شهرستان قزوین برگزار شد

به گفته مسؤول جلب مشارکت های مردمی مرکز بهداشت شهید بلندیان شهرستان قزوین، برای قدردانی از فعالیت های داوطلبان سلامت و تقویت انگیزه آنان، اردوی تفریحی و سیاحتی یک روزه ویژه این افراد، با حمایت و همکاری دکتر علیرضا مهرعلیان، رئیس مرکز، در استان گیلان برگزار شد.

سیده محبوبه حسینی، با اذعان به اینکه حوزه بهداشت شهرستان قزوین برای ترویج سلامت و ارائه خدمات بهداشتی بهتر در میان خانواده ها به عنوان تأمین کننده نیروی انسانی سالم از داوطلبان سلامت کمک می گیرد، گفت: حوزه بهداشت برای توسعه گسترش سلامت و رعایت اصول صحیح بهداشتی در شهرستان، از همکاری تعدادی از مردم جامعه، با عنوان داوطلبان سلامت، بهره مند است. وی افزود که فعاليت هاي داوطلبان مذکور در عرصه های مختلف و در راستای توسعه سلامت در بین مردم است.

حسینی، پیگیری، شناسايي و معرفي افراد در معرض خطر ابتلا به بيماري هاي مانند: ديابت، فشار خون و آگاه کردن مردم برای مراجعه به واحد بهداشتي و همكاري با مراكز خدمات جامع سلامت در مواقع بحران، به خصوص بيماري هاي غیرواگیر، از دیگر وظایف داوطلبان سلامت است.

یادآور می شود: این برنامه تفریحی با حضور 41 تَن از داوطلبان سلامت، روز 22 آبان 1401 در بندر انزلی، برگزار شد.

6.0.15.0
    V6.0.15.0