عنوان خدمت : نظارت بر بهداشت اماکن تهیه، توزیع و نگهداری مواد غذایی و بهداشتی

شناسه خدمت : 16041018000

شناسنامه خدمت :  دریافت فرم شناسنامه 

توافق نامه سطح خدمت : دریافت 

شرح خدمت : بر اساس آیین نامه اجرایی قانون موادخوردنی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی بصورت فصلی از مراکز تهیه و توزیع موادغذایی بازدید بهداشتی انجام می‌شودکه در صورت وجود مشکلات بهداشتی با تنظیم گزارش مراتب پیگیری قانونی می‌شود

مسئول ارائه خدمت: رضا طهماسبی پور – معاونت بهداشت واحد سلامت محیط 02833690511

مستندات و مدارک مورد نیاز برای خدمت : گواهی آموزش بهداشت و کارت بهداشت

قوانین و مقررات خدمت: آیین نامه اجرایی قانون موادخوردنی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی

مدت زمان ارائه خدمت(به روز) : 30 دقیقه

ساعات ارائه خدمت : 7.30 صبح تا 14.15 بعدازظهر روزهای کاری

تعداد بار مراجعه خدمت: اگر ارباب رجوع می بایست به صورت حضوری به محل دریافت خدمت مراجعه کند عنوان و تعداد بار مراجعه قید شود. از درج اطلاعات تقریبی جدا خودداری شود.

سوالات متداول : برای ایجاد شرایط بهداشتی در یک امکنه چه اقدامی باید انجام داد؟ جواب با بازرسین بهداشت محیط مشاوره کنید

کف و دیوار آشپزخانه رستوران چگونه باید باشد؟ کف آشپزخانه باید از جنس سنگ یا سرامیک باشد و دیوار تا زیر سقف کاشی ، سنگ یا سرامیک باید باشد

چه کسانی در مراکز تهیه، توزیع و نگهداری مواد غذایی باید کارت بهداشت اخذ نمایند؟ کلیه شاغلین قبل از شروع به کار باید کارت بهداشت اخذ نمایند.
دسترسی به خدمت : به صورت حضوری

 


6.0.9.0
گروه دورانV6.0.9.0