• ساعت : ۱۴:۳۶
  • تاريخ :
     ۱۴۰۳/۱۲/۲۶ 
  • تعداد بازدید : 321
  • کد خبر : ۳۶۷۶۱
دانشجویان خلاق و فناور، طرح های نوآورانه خود را ارایه كردند

به گزارش روابط عمومی معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه، رویداد « مخترع شو »، روز سه شنبه ۲۱ اسفند ۱۴۰۳ با حضور دکتر سید مهدی میرهاشمی معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه، فناوران دانشگاه و تیم های دانشجویی خلاق و فناور منتخب در سالن اجتماعات دانشکده پرستاری و مامایی دانشگاه برگزار شد.

 در ابتدای این رویداد، دکتر میرهاشمی در زمینه اهمیت دستاوردهای پژوهشی و فناوری و سپس دکتر نیلوفر ناظری رئیس مرکز رشد دانشگاه در زمینه نحوه اخذ ایده ها در پیش رویدادها و مراحل داوری رویداد توضیح دادند.

در ادامه، ۱۳ تیم شرکت کننده در بخش ارائه حضوری رویداد « مخترع شو » طرح های نوآورانه خود را در سه پنل مختلف معرفی کردند و با پرسش هایی از سوی داوران ارزیابی شدند.

در بخش پایانی این رویداد تیزر شرکت کنندگان در بخش ارائه غیر حضوری پخش و رای گیری توسط حاضران انجام شد.

در انتهای رویداد، دکتر حمید کاریاب، رئیس گروه توسعه فناوری سلامت دانشگاه از فناوران، استادان، داوران و دست اندرکاران برگزاری این رویداد تقدیر کرد. جمع بندی امتیاز تیم های شرکت کننده، مراسم اختتامیه و اهدای جوایز دو رویداد « نوآوری با طعم سلامتی » و « مخترع شو » پایان بخش این رویداد بود.

در رویداد « نوآوری با طعم سلامتی » در بخش تیم های برگزیده ارائه حضوری، دکتر ساره عدالتی و زهرا قنبری با طرح نرم افزار کاربردی کنترل دورریز غذایی به نام همسفره و فاطمه بلورفروش قزوینی با طرح ماچاموچی با پروتئین بالا ویژه ورزشکاران انتخاب شدند.

در بخش مسابقه ساخت دسر نوآورانه و سلامت محور تیم سلامک با حضور شایسته اکبری و میثم دوست محمدی به عنوان برنده انتخاب و همچنین برگزیدگان رویداد « مخترع شو » در بخش ارائه حضوری، تیم دکتر سکینه ورمزیار و کیانا رضایی پور با طرح سیستم نگهدارنده خودکار رترکتور با قابلیت تنطیم فشار، همچنین محمد مهدی لطفی با طرح آینه دندانپزشکی چند کاره» انتخاب شدند.

در ادامه، برگزیده ارائه غیر حضوری (بخش تیزر)، طاها زارعی با طرح « توانمندسازی نابینایان از طریق درک تصویر با هوش مصنوعی » بود و برگزیدگان بخش بهترین چالش های حوزه سلامت دانشکده ها از دانشکده پزشکی، ابوالفضل کشاورز حداد با طرح « دستگاه تنظیم کننده خودکار ایمپالس های قلبی » و همچنین از دانشکده دندانپزشکی، مهیار اصغری صیقلده با طرح « روپوش ارگونومیک مولتی فانکشن دندانپزشکی » و از دانشکده بهداشت و پیراپزشکی، امیرمحمد رحیم لو با طرح « برنامه Auto stopبرای جلوگیری از خطاهای دارویی » و از دانشکده پرستاری و مامایی، محمد مظفری، رضا دینی و علی احمدیه با طرح «دستگاه تغذیه نازوگاستریک با قابلیت ارزیابی حجم معده و تنظیم خودکار میزان تغذیه » به عنوان برنده انتخاب شدند.

 در انتهای رویداد از علی میرزاخانی و مائده پورعلی برگزیدگان مسابقات بین المللی ترکیه و زهرا نجاتی فر، سالار یوسف زاده، علیرضا خدابنده، محمد محمدی و رضا عسگری برگزیدگان مسابقه بین المللی INNOVERCE آمریکا با اهدای لوح، تقدیر شد.

امتیاز :  ۳.۰۰ |  مجموع :  ۲

برچسب ها

    6.1.9.0
    V6.1.9.0