۱۴۰۰/۱۱/۰۴
برای دومین بار در سال 1400
نشست هیأت‌امنای دانشگاه علوم پزشكی قزوین برگزار شد

دومین نشست هیأت ­امنای دانشگاه علوم ­پزشکی قزوین در سال 1400، با حضور اعضای هیأت­ امنا، شامل: رییس دانشگاه؛ معاون­ توسعه ­مدیریت و منابع و برنامه ریزی؛ مدیران مالی و برنامه­ریزی منابع مالی و بودجه دانشگاه؛ رییس دبیرخانه هیأت­ امناء و نماینده مرکز بودجه و پایش عملکرد وزارت بهداشت، به منظور بررسی و تصمیم­گیری در موضوعات کلان دانشگاه، صبح روز سوم بهمن ماه، در وزارت بهداشت برگزار شد.

در این نشست، پس از تلاوت آیاتی از کلام­الله مجید، دکتر گلمکانی، نماینده وزیر و دبیر هیأت‌های امناء و مجامع و شوراها با خوش‌آمدگویی و قدردانی از حضور اعضا، با تبریک انتصاب دکتر عبداله دیدبان به ریاست دانشگاه، رسمیت جلسه را اعلام کرد.

در ادامه، گزارش عملکرد حسابرسی سال 1399 قرائت شد و به تصویب اعضا رسید. همچنین، 11 پیشنهاد اختصاصی و هفت پیشنهاد مشترک، قرائت شد و اعضای هیأت‌ امنا، پس از تبادل نظر و بررسی موضوعات، دیدگاه‌ها و نظرات خود را مطرح و موارد به تصویب رسید.

امتیاز :  ۳.۱۷ |  مجموع :  ۶