• تاريخ :
     ۱۴۰۰/۱۱/۰۵
در جشنواره ملی طرح ها و پایان نامه های کشور
پایان نامه كارشناسی ارشد هدیه میرزاخانی از دانشگاه علوم پزشكی قزوین، رتبه برتر را كسب كرد

در مراسم تجلیل از برگزیدگان دومین دوره جشنواره ملی طرح ها، پایان نامه ها و رساله های دانشجویی کاربردی کارفرمامحور "امیرکبیر" بنیاد نخبگان و جهاد دانشگاهی، پایان نامه کارشناسی ارشد هدیه میرزاخانی، دانش آموخته کارشناسی ارشد بهداشت حرفه ای از دانشگاه علوم پزشکی قزوین، عنوان "پایان نامه برتر" جشنواره را کسب کرد.

دکتر رزاق محمودی، رییس دانشکده های بهداشت و پیراپزشکی دانشگاه علوم پزشکی قزوین با اعلام این خبر گفت: پایان نامه هدیه میرزاخانی، با عنوان «مدل سازی پیامد ریسک حریق و انفجار با استفاده از نرم افزار phast در شش ایستگاه مرکزی تقلیل فشار گاز(cgs ) شهرستان های استان قزوین در سال 1397»، در بین 61 دانشگاه کشور، به عنوان رتبه برتر گروه آموزشی علوم پزشکی انتخاب شد.

وی یادآور شد که این جشنواره، روز 20 دی 1400 در استان البرز برگزار شد.

6.0.9.0
    V6.0.9.0