• تاريخ :
     ۱۴۰۰/۱۱/۰۵
حجت الاسلام والمسلمین دکتر حسین حیدری:
جلوه اسوه گری حضرت زهرا (س)، عبادت و جنبه عبادتش، اجتماعی است

حجت الاسلام والمسلمین دکتر حسین حیدری، مسؤول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه علوم پزشکی قزوین، ضمن تبریک ولادت حضرت زهرا (س)، جلوه اسوه گری ایشان را محراب عبادت دانست و گفت: با اندیشه در  کلام آن حضرت که می فرمایند :" اول همسایه، سپس خانه" جنبه عبادت آن بزرگوار را اجتماعی می یابیم.

حجت الاسلام والمسلمین دکتر حیدری تصریح کرد که آموزه حضرت زهرا (س)، در مجموعه آفرینش؛ کمال گرایی است و همه عالم در این باره مدیون ایشان هستند.

وی این سخنان را در آیین بزرگداشت مقام زن و روز مادر ،که به مناسبت ولادت حضرت زهرا (س) همراه با صرف صبحانه کاری برگزار شد، بیان کرد.

در این برنامه، دکتر لیلی یکه فلاح، رییس دانشکده پرستاری و مامایی هم با تبریک این روز، از صبوری و تلاش کارکنان مادر در دانشکده قدردانی کرد.

این آیین، توسط معاونت فرهنگی دانشکده پرستاری و مامایی، در سالن اجتماعات دانشکده برگزار شد.

6.0.9.0
    V6.0.9.0