• تاريخ :
     ۱۴۰۰/۱۱/۰۵
ناظران ستاد شهرستان قزوین، روند واكسیناسیون كووید 19 را بررسی كردند

دکتر علیرضا مهرعلیان، رئیس مرکز بهداشت شهید بلندیان شهرستان قزوین، در سومین نشست ناظران واکسیناسیون مراکز خدمات جامع سلامت ستادی، ضمن بررسی نحوه اجرای وضعیت واکسیناسیون در سطح مراکز، بر افزایش روند حداکثری پوشش واکسیناسیون کووید 19تاکید کرد.  پیگیری افراد جامانده از واکسن، تزریق واکسن به روش خانه به خانه و پیگیری فرایند 4030 از موارد مطرح شده در این نشست بود.

در این نشست، کارشناسان ستادی مرکز بهداشت از واحدهای مختلف، در راستای نظارت روزانه بر عملکرد امور واکسیناسیون کادر واحدهای محیطی، برای ارتقای پوشش واکسیناسیون مراکز خدمات جامع سلامت شهری و روستایی، فعالیت های مراکز را بررسی کردند.

یادآور می شود، این نشست، روز 30 دی 1400 در سالن اجتماعات سردار شهید حاج قاسم سلیمانی مرکز بهداشت شهید بلندیان برگزار شد و دکتر اکبر یوسفی، معاون مرکز نیز حضور داشت.

6.0.9.0
    V6.0.9.0