• ساعت : ۱۴:۳۵
  • تاريخ :
     ۱۴۰۱/۰۹/۰۲
احكام افزایش حقوق كاركنان دانشگاه علوم پزشكی قزوین صادر شد

مدیر منابع انسانی دانشگاه علوم پزشکی قزوین از صدور احکام افزایش حقوق کارکنان این دانشگاه خبر داد.

احمد پورشریفی گفت: با توجه به ابلاغ دستورالعمل ترمیم حقوق کارکنان در روز 25 آبان 1401 توسط مقام عالی وزارت، با تلاش کارکنان مدیریت منابع انسانی دانشگاه در ستاد و واحدهای تابعه، بلافاصله کار صدور احکام کارگزینی کارکنان شاغل، آغاز شد و با جدیت تمام، این احکام بر اساس دستوالعمل ابلاغی، صادر شد و برای اِعمال، در اختیار واحدهای دریافت و پرداخت قرار گرفت و با حقوق آبان ماه پرداخت شد. وی افزود که احکام صادره نیز در سامانه احکام، قابل مشاهده است.

شایان ذکر است، اين احکام با توجه به بخشنامه شماره 62603 روز 23 آبان 1401 سازمان اداري و استخدامي كشور به منظورهاي ذيل از روز یکم مهر 1401 تنظيم و صادر شده است:

1- اِعمال 3000 امتياز تحت عنوان ترميم حقوق.

2- افزايش كمك هزينه عائله مندي به ميزان 50 درصد.

3- افزايش كمك هزينه اولاد به ميزان 100 درصد.

همچنین، با توجه به نامه شماره 209/6280/د روز 17 مهر 1401 اداره كل منابع انساني وزارت بهداشت، پرداخت كمك هزينه رفاهي، از احكام حذف شد.

6.0.15.0
    V6.0.15.0