۱۴۰۱/۰۹/۰۹
مهم ترین ركن پرستاری، مراقبت از سلامت معنوی است

مسؤول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه علوم پزشکی قزوین ضمن قدردانی از تلاش شبانه روزی پرستاران در تمام حوزه های آموزش، پژوهش و بالین، گفت: مهم ترین رکن پرستاری، مراقبت از سلامت معنوی است.

به گفته حجت الاسلام والمسلمین دکتر حسین حیدری، پرستاران در حوزه سلامت معنوی، باید مسیر خود را مشخص کنند و به مانند حضرت زینب (س) خود در مسیر حق باشند و از انحراف انسان ها پیشگیری کنند.

وی این سخنان را روز هشتم آذر 1401 در آیین گرامیداشت ولادت با سعادت حضرت زینب (س) و روز پرستار در دانشکده پرستاری و مامایی قزوین بیان کرد.

در این برنامه، دکتر لیلی یکه فلاح، رییس دانشکده پرستاری و مامایی، از دکتر مریم مومنی، به عنوان مامای نمونه در حوزه آموزش و  دانشجویان برتر حوزه مهارت های بالینی، با اهدای لوح و هدیه قدردانی کرد. این برنامه، توسط معاونت فرهنگی دانشکده، در سالن اجتماعات این واحد آموزشی برگزار شد.