• ساعت : ۱۲:۰۴
  • تاريخ :
     ۱۴۰۵/۰۶/۳۱ 
  • تعداد بازدید : 115
  • کد خبر : ۴۷۰۳۸
رویكرد سناریو محور در مدیریت بحران؛ از آموزش تا اجرا

تبادل دانش 400 مدیر پرستاری کشور در قزوین

 

مدیر پرستاری دانشگاه علوم پزشکی قزوین گفت: این مدیریت، روز ۳۰ شهریور ۱۴۰۵، با برگزاری کنفرانس «مدیریت پرستاری در نظام سلامت»، بِستری تخصصی، برای تبادل دانش بین 400 مدیر پرستاری قطب شش کشور را به صورت حضوری و مجازی فراهم آورد.

دکتر مصطفی چتروز با اذعان به اینکه این رویداد با هدف پاسخگویی به نیازهای مبرم نظام سلامت در مواجهه با بحران‌ها طراحی شد؛ افزود: در این نشست، فراتر از مباحث تئوریک، بر جنبه‌های کاربردی تأکید شد.

وی اظهار کرد که در برنامه مذکور، دکتر خورشید وسکویی، مدیرکل دفتر ارتقاء سلامت و خدمات پرستاری معاونت پرستاری وزارت بهداشت، با تعیین کارگروه‌های مبتنی بر سناریو، راهکارهای عملیاتی برای وظایف مدیریت پرستاری را ارائه داد.

همچنین، دکتر یوسف اکبری، رئیس اورژانس پیش بیمارستانی و مدیریت حوادث استان قزوین، با تمرکز بر فرآیندهای سناریو محور، مسیر مدیریت بحران را ترسیم کرد.

در بخش پایانی نیز دکتر مجتبی سنمار، عضو هأیت علمی و مدیر گروه ارشد پرستاری مراقبت‌های ویژه و اورژانس، بر اهمیت ارتقای صلاحیت‌های حرفه‌ای مدیران پرستاری به عنوان پیش‌شرط اصلی مدیریت موفق بحران، تأکید ورزید.

به گفته دکتر چتروز، مهم‌ترین دستاورد این کنفرانس، تأکید بر پیوند میان مدیریت کارآمد منابع انسانی و کاهش آسیب‌های جسمی و روانی کادر درمان، به منظور حفظ تاب‌آوری نظام سلامت در شرایط بحرانی است.

 

 

 

امتیاز :  ۰ |  مجموع :  ۰

برچسب ها

    6.3.2.1
    V6.3.2.1