• تاريخ :
     ۱۴۰۰/۰۹/۰۲
در آیین سومین جایزه کتاب سال استان
از پرستاران مروج كتاب و كتابخوانی تقدیر شد

روز سه شنبه 02/09/1400 در آیین اختتامیه سومین هفته کتاب سال استان همزمان با بیست و نهمین هفته کتاب سال کشور از محمدحسن ارداقیان مدیر روابط عمومی دانشگاه و 4 نفر از پرستاران مروج کتاب و کتابخوانی و فعال این عرصه تقدیر شد.

در این مراسم که در سالن اجتماعات کتابخانه امام خمینی (ره) و با حضور مدیران حوزه های فرهنگی اساتید فرهنگ و هنر، نویسندگان و ناشران استان برگزار شد، مریم امینی، لیدا شامخی، فاطمه کاظمی و سمیرا نظرپور پرستاران فعال در حوزه مطالعه، پژوهش و کتابخوانی توسط مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی، مدیر کل کتابخانه های استان، اساتید حوزه های مختلف فرهنگ و هنر مورد تقدیر قرار گرفتند. در سومین هفته کتاب سال استان که با نام دکتر احسان اشراقی مورخ معاصر و رییس گروه تاریخ دانشگاه تهران و عضو پیوسته فرهنگستان علوم مزین بود از نویسندگان و ناشران برگزیده سال تقدیر شد.

V6.0.9.0