• تاريخ :
     ۱۴۰۰/۰۹/۰۲
از روز اول آذر 1400 و در شهرستان قزوین
تزریق واكسن كرونا، در مراكز خدمات جامع سلامت و پایگاه های بهداشتی انجام می شود

از روز اول آذر 1400 مرکز تجمیعی واکسیناسیون کرونا مستقر در نمایشگاه بین المللی قزوین به کار خود پایان داد. شهروندان شهر قزوین، برای دریافت خدمات تزریق واکسن کرونا، می توانند، همه روزه از ساعت 8 صبح تا 2 بعد از ظهر به نزدیک ترین مرکز خدمات جامع سلامت و یا پایگاه بهداشتی مراجعه کنند.

مهندس فاطمه امامی، مسؤول روابط عمومی مرکز بهداشت شهید بلندیان شهرستان قزوین با گفتن این خبر، مشخصات مراکز یاد شده را به شرح زیر بیان کرد:

- مرکز خدمات جامع سلامت راه آهن، واقع در خیابان راه آهن، کوچه شهید صمدیان برای ساکنان مناطق خیابان راه آهن، ایران گاز تا بلوار جمهوری.

-  مرکز خدمات جامع سلامت شهدا، نبش تقاطع شهدا(میدان سپه سابق) برای ساکنان خیابان شهدا، تهران قدیم، امامزاده علی و کوچه محمدیه.

- پایگاه بهداشتی تالار، واقع در خیابان تالار حاج رمضان، جنب ساختمان تالار، برای ساکنان خیابان تالار و محله راه ری.

- مرکز خدمات جامع سلامت تبریز، واقع در نواب جنوبی، پایین تر از تقاطع کوروش، روبروی شیشه چی، برای ساکنان شیشه چی، ابتدای خیابان تبریز، محله آخوند و محله سلطان سید محمد.

- پایگاه بهداشتی حضرت ابوالفضل (ع)، واقع در خیابان منتظری جدید، کوچه نور، برای ساکنان منتظری جدید تا میدان تره بار و محله مغلواک.

- مرکز خدمات جامع سلامت زعفرانیه، واقع در خیابان سعدی شمالی، ابتدای زعفرانیه، طبقه زیرین مسجد، برای ساکنان نادری شمالی، نظام وفا، رسالت و محله زعفرانیه.

- پایگاه بهداشتی «نادری» سعدی، واقع در خیابان سعدی جنوبی، نرسیده به بازار ( موقوفه مرحوم تنکابنی ) برای ساکنان سعدی جنوبی و سعدی فرعی جنوبی.

- مرکز خدمات جامع سلامت ولی عصر(عج)، واقع در بلوار شهید بهشتی، خیابان نبوّت، برای ساکنان بلوار بهشتی، خیابان توحید، هفت سنگان، باغ نشاط، بلوار خرمشهر تا ترمینال.

- مرکز خدمات جامع سلامت عارف، واقع در خیابان فلسطین شرقی، ابتدای خیابان ایرانشهر، برای ساکنان خیابان ایرانشهر، فلسطین شرقی، عارف و کوی ارتش.

- مرکز خدمات جامع سلامت فردوسی، واقع در خیابان فردوسی، روبروی بیمارستان مهرگان، برای ساکنان خیابان فردوسی، خیام و بوعلی شرقی.

- پایگاه بهداشتی هلال احمر، واقع در میدان آزادی(سبزه میدان)، جنب داروخانه هلال احمر، برای ساکنان ضلع شمالی میدان آزادی، خیابان طالقانی، ملک آباد و بلاغی.

- پایگاه بهداشتی فاطمه الزهرا(س)، واقع در خیابان عبیدزاکان، جنب مسجد آقا کبیر، برای ساکنان خیابان عبید زاکان، کوچه حمام قجر، نادری جنوبی.

- مرکز خدمات جامع سلامت نواب، واقع در ابتدای بلوار نواب شمالی، جنب اداره راهنمایی و رانندگی سابق، برای ساکنان خیابان نواب، از میدان شهید حسن پور تا دروازه رشت.

- پایگاه بهداشتی پاکروان، واقع در  خیابان مجاهد، درمانگاه سپاه ( پاکروان )، برای ساکنان مناطق نوب شمالی، خیابان مجاهد، حیدری و محله هادی آباد.

- مرکز خدمات جامع سلامت علیجانی، واقع در انتهای غیاث آباد، شهرک بهارستان، کوچه سبحان ۲ برای ساکنان غیاث آباد،  شهرک عارف، محله لالوها، نوروزیان و شهرک شهید رجایی.

- مرکز خدمات جامع سلامت مدنی، واقع در بلوار شهید بابایی (دانشگاه)، تقاطع مدنی، مدنی غربی، بوستان دوم، برای ساکنان مناطق فشار قوی، بلوار شهید بابایی، بلوار سعادت، فردوس شمالی (ساختمان های بانک مسکن)، خیابان نوروزیان از حکمت 2 تا 36

- مرکز خدمات جامع سلامت پونک، واقع در انتهای بلوار شهید بابایی، مستقر در مرکز بهداشت شهید بلندیان، برای ساکنان  ملاصدرای شرقی و غربی، جانبازان، پونک، آبگیلک، چهار صد دستگاه و شهرک نیلی.

- مرکز خدمات جامع سلامت مینودر، واقع در شهرک مینودر، بالاتر از فلکه دهخدا، خیابان شهید صادقی( موقوفه تقوی )، پشت مسجد المهدی (عج)، برای ساکنان منطقه مینودر، کوثر و مرصاد.

V6.0.9.0