۱۴۰۱/۰۳/۱۶
به استحضار مشمولین شركت در آزمون بسته اختصاصی دوره توجیهی بدو خدمت (فصل هفتم دوره مذكور " بسته اختصاصی دانشگاه علوم پزشكی قزوین")

با سلام و احترام
    به استحضار مشمولین شرکت در آزمون بسته اختصاصی دوره توجیهی بدو خدمت (فصل هفتم دوره مذکور " بسته اختصاصی دانشگاه علوم پزشکی قزوین") می رساند:

- تاریخ برگزاری آزمون : 1401/3/17

- ساعت شروع آزمون: راس ساعت 11 صبح : کلیه کارکنان مشمول راس ساعت 11 صبح جهت شرکت در آزمون اقدام نمایند.

- برگزاری آزمون از طریق سامانه آموزش کارکنان دانشگاه : فایل راهنمای نحوه ورود به سامانه آموزش کارکنان و دسترسی به آزمون های الکترونیکی به پیوست می باشد.

- کلیه کارکنان قبل از شروع آزمون نسبت به بررسی صحت نام کاربری و رمز عبور ورود به سامانه آموزش خود اقدام نمایند. در زمان برگزاری آزمون امکان رفع مشکل در این خصوص وجود نخواهد داشت.

- زمان آزمون 30 دقیقه می باشد.

- تعداد سوالات : 30 سوال به صورت تستی

- آزمون نمره منفی ندارد.

-  فایل محتوی دوره همان بسته اختصاصی دانشگاه علوم پزشکی قزوین "فصل هفتم دوره توجیهی بدو خدمت" در سامانه رشد وزارت می باشد.