۱۴۰۱/۱۲/۲۰
كسب مقام دوم رشته طناب زنی دانشجوی دانشگاه علوم پزشكی قزوین در پنجمین المپیاد سراسری ورزش همگانی
نیلوفر بامدادی دانشجوی دانشگاه علوم پزشکی قزوین موفق به کسب مقام دوم در رشته طناب زنی در پنجمین المپیاد ورزش همگانی دانشگاه های علوم پزشکی کشور شد.

به گزارش مفدا قزوین، پنجمین المپیاد ورزش همگانی دانشجویان دختر دانشگاه های علوم پزشکی سراسر کشور در هشت رشته ورزشی از پنجم اسفند ماه به مدت پنج روز در خزرآباد ساری برگزار گردید که دانشجویان علوم پزشکی قزوین در دو رشته طناب زنی وآمادگی جسمانی در این المپیاد شرکت نمودند.

1051134.jpg

نیلوفر بامدادی دانشجوی رشته اتاق عمل توانست در مسابقات طناب زنی ماده جا گینگ با ثبت رکورد ۲۱۷/۵ طناب مقام دوم این ماده را به دست آورد؛ مقام اول با رکورد ۲۲۱ طناب به دانشجوی شیراز رسید واصفهان سوم شد در رشته آمادگی جسمانی تیم دانشگاه علوم پزشکی قزوین در بین ۳۲ تیم شرکت کننده بالاتر از اصفهان – یزد – کرمانشاه مقام پانزدهم را کسب نمود.

قابل ذکر است؛ در این دوره، مسابقات فرهنگی نیز از سوی وازتخانه برای ورزشکاران برنامه ریزی شده بود ودر برنامه ساخت بادبادک وپرواز آن در ساحل دانشجویان علوم پزشکی قزوین مقام اول را کسب کردند.