۱۴۰۲/۰۳/۰۸
اردوی یك روزه بازدید دانشجویان دانشگاه علوم پزشكی قزوین ازسی و چهارمین نمایشگاه بین المللی كتاب تهران برگزار شد
به اهتمام بسیج دانشجویی با مشارکت مدیریت فرهنگی، اردوی یک روزه بازدید دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی قزوین ازسی و چهارمین نمایشگاه بین المللی کتاب تهران برگزار شد.

به گزارش مفدا قزوین، به اهتمام بسیج دانشجویی با مشارکت مدیریت فرهنگی، اردوی یک روزه بازدید ۸۴ نفر از دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی قزوین ازسی و چهارمین نمایشگاه بین المللی کتاب تهران، پنج شنبه ۲۱ اردیبهشت و جمعه ۲۲ اردیبهشت برگزار شد.

1104017.jpg

این اردوی یک روزه با حضور ۴۰ نفر از دانشجویان دختر پنج شنبه ۲۱ اردیبهشت و ۲۰ نفر از دانشجویان پسر جمعه ۲۲ اردیبهشت برگزار شد.

در اردوی فوق دانشجویان از غرفه های ناشران عمومی، ناشران بین الملل، کودک و نوجوان و دانشگاهی بازدیدکرده و در برنامه‌های جانبی متنوعی از قبیل کارگاه‌های آموزشی، سمینارها و... نیز حضور پیدا کردند.