۱۴۰۱/۱۲/۱۳
چاپ و انتشار دومین شماره فصلنامه مدیریت دانش نظام سلامت
مرکز توسعه مدیریت و تحول اداری وزارت بهداشت:

چاپ و انتشار دومین شماره فصلنامه مدیریت دانش نظام سلامت

به گزارش روابط عمومی معاونت توسعه مدیریت و منابع وزارت بهداشت، دومین شماره فصلنامه مدیریت دانش نظام سلامت ویژه زمستان 1401 چاپ و منتشر شد.

در این شماره تجربه ها و پیشنهادهای برگزیده ستاد وزارت و دانشگاه های علوم پزشکی کشور به چاپ رسید.

تجربه های برگزیده:

1. اجرای مدل شاخص حجم کار برای تعیین تعداد نیروی مورد نیاز در اورژانس های بیمارستانی منتخب (ستاد وزارت)
  2. تغییر منابع آبیاری فضای سبز از آب شرب به آب خام در سایت  اصلی پردیس دانشگاه علوم پزشکی استان زنجان  (زنجان)
  3. تدوین راهنمای برآورد مصدومان و منابع پیش بیمارستانی و طراحی زیج توزیع مصدومان زلزله به منظور تسریع و تسهیل تصمیم گیری در زمان بحران (کرمان)
  4. تدوین برنامه راهبردی مبتنی بر پایش و سنجش سالیانه  به منظور ارتقاء بهره وری درنظام سلامت (مازندران)
  5. پیاده سازی سامانه کنترل و پایش هوشمند دمای زنجیره سرد واکسن (ایران)
  6. پیاده سازی طرح جامع توسعه خدمات درمانی شهرستان اسدآباد (اسدآباد)
  7. محاسبه تعداد خدمات ارائه شده مورد انتظار جهت سنجش بهره وری کارشناسان و تجهیزات موجود در واحدهای رادیولوژی و سی تی اسکن بیمارستان های خراسان جنوبی (بیرجند)
  8. برنامه ریزی، تدوین و اجرای دوره های آموزشی منشی های بخش های بیمارستانها / مراکز آموزشی درمانی در جهت کاهش کسورات بیمارستانی (ایران)
  9. اصلاح فرایند تکریم کارمندان برتر از طریق طراحی سامانه  به منظور اجرای صحیح وانتخاب کارکنان در طرح تکریم ارباب رجوعان (مشهد)
  10. اطلاع رسانی و آموزش عمومی با رویکرد پیشگیری از کرونا به منظور آرامش روانی در محیط کار و جامعه (کرمان)
  11. برگزاری دوره آشنایی فرایندهای اجرایی مدیریت‌های تابعه معاونت توسعه مدیریت و منابع دانشگاه" ویژه مدیران مراکز پزشکی و بیمارستان ها با هدف بهبود عملکرد و افزایش بهره وری (شهید بهشتی)