۱۴۰۱/۱۰/۰۳
در بین دانشگاه های علوم پزشکی کشور
مركز رشد فناوری زیست پزشكی دانشگاه علوم پزشكی قزوین، بیشترین امتیاز ارزشیابی را كسب كرد

دکتر یونس پناهی، معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی، روز ۲۲ آذر ۱۴۰۱ با ارسال نامه ای به معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی قزوین، ضمن قدردانی از فعالیت های دانشگاه در زمینه توسعه سلامت، اعلام کرد: مرکز رشد فناوری زیست پزشکی این دانشگاه، در بین مراکز رشد فناوری توسعه یافته، بیشترین امتیاز ارزشیابی را در سال ۱۴۰۰ کسب کرده است و مشمول دریافت حمایت مالی شده است.
 وی در این نامه عنوان کرد که پس از اعلام برنامه های مربوط به مرکز رشد فناوری زیست پزشکی دانشگاه علوم پزشکی قزوین، به وزارت بهداشت، نسبت به تعیین و پرداخت اعتبار در نظر گرفته شده اقدام خواهد شد.
 دکتر پناهی همچنین بیان کرد: این ارزشیابی، بنا بر اساس بخشنامه سال ۱۴۰۰ مبنی بر ابلاغ شیوه‌نامه ارتقا و ارزشیابی مراکز رشد فناوری سلامت و بر اساس امتیازهای محاسبه شده از سامانه اطلاعات فعالیت های توسعه فناوری سلامت مرکز رشد انجام شده است.

امتیاز :  ۵.۰۰ |  مجموع :  ۱