۱۴۰۱/۱۱/۰۵
موفقیت جدید برای دانشگاه علوم پزشکی قزوین
كسب رتبه ششم در بین 123 مركز تحقیقاتی ارتقای سلامت و رتبه اول در بین 25 مركز SDH كشور

مرکز تحقیقات عوامل اجتماعی موثر بر سلامت (SDH) معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی قزوین موفق شد در ارزیابی سال 1400 از بین 123 مرکز تحقیقاتی ارتقای سلامت کشور با سابقه زیر ده سال و فاقد ردیف بودجه مستقل، رتبه ششم و در بین 25 مرکز SDH کشور رتبه اول را کسب کند.
دکتر سید مهدی میرهاشمی معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه با اعلام این خبر گفت شاخص Z این مرکز از نمره 2/09 در سال 1399 به 2/21 در سال 1400 ارتقا یافت.
وی اعلام کرد عناوین شاخص Z در سالهای گذشته برونداد پژوهشی شامل مقالات باکیفیت، همکاری بین المللی، استناد به مقالات و شاخص H بوده است. ولی در ارزیابی امسال علاوه بر موارد فوق برای اولین بار عناوین جذب منابع مالی، ثبت اختراع داخلی و بین المللی، پایان نامه تحقیقاتی بین رشته ای و طرحهای اثرگذار نیز به شاخصها اضافه شدند.
دکتر میر هاشمی در پایان از زحمات دکتر امیر پاکپور رییس پژوهشکده پیشگیری از بیماریهای غیر واگیر، دکتر زینب علی‌مرادی رییس مرکز تحقیقات عوامل اجتماعی موثر بر سلامت، اعضای هیات علمی همکار و کارشناسان این مرکز به خاطر کسب این رتبه های ارزشمند تشکر و قدردانی کرد.

امتیاز :  ۵.۰۰ |  مجموع :  ۱