• ساعت : ۰۰:۰۰
  • تاريخ :
     ۱۴۰۰/۰۳/۰۹ 
  • کد خبر : ۳۱۷۲
افزایش اثر بخشی اقدامات درمانی بیماران كووید با ساماندهی كمك‌های تغذیه‌ای به بیماران كرونا

تغذیه مناسب و پیروی از الگوی صحیح غذایی با تقویت سیستم دفاعی بدن، نقش مهمی در پیشگیری و نیز کنترل بیماری کووید 19 دارد.

به گفته ندا دهناد کارشناس ارشد تغذیه بالینی معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی قزوین بیماران مبتلا به کرونا نیز در صورتی که از تغذیه صحیح برخوردار باشند دارای مقاومت بدنی بیشتر در برابر بیماری خواهند بود و پاسخ اقدامات درمانی نیز در آن‌ها می‌تواند بهتر باشد، در همین راستا، ضوابط تهیه سبد غذایی مورد نیاز بیماران مبتلا به کرونا نیز به عنوان یک الگو و راهنما برای ساماندهی و معرفی سبد غذایی سالم و متناسب با نیاز بیماران توسط دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت آماده شده است.

گفتنی است این دستورالعمل برای ساماندهی کمک‌های افراد حقیقی، گروه‌های مردم نهاد، جهادی، سازمان‌ها و ادارات دولتی و خصوصی در تامین اقلام سبد غذایی معرفی شده برای بیماران مبتلا به کووید 19 و خانوارهای نیازمند می‌باشد تا با مطالعه آن و رعایت موارد ذیل، بسته های غذایی تهیه گردد:  

  1. از ارائه هر گونه غذا و یا آبمیوه های تهیه شده در منزل/مسجد/آشپزخانه‌های بیرون بر و ... برای بیماران بستری در بیمارستان پرهیز شود.
  2. لازم است قبل از تهیه اقلام غذایی برای اهدا به بیمارستان، حتما با کارشناس تغذیه و مدیریت بیمارستان در مورد اقلام مورد نیاز هماهنگی لازم به عمل آید و با رعایت نکات ذکر شده در جداول راهنما، نسبت به تهیه سبد غذایی اقدام شود.
  3. ارسال سبدهای غذایی به بیمارستان‌ها، حتی الامکان قبل از ظهر صورت گیرد تا با حضور کارشناس تغذیه بیمارستان، نظارت و هماهنگی لازم انجام شود.

شماره حسابهای زیر جهت دسترسی خیرین عزیز برای ارسال کمکهای نقدی خود جهت بهبود تغذیه بیماران بستری مبتلا به کرونا اعلام میگردد.
 

نام بیمارستان

شماره کارت

شماره حساب

نام بانک
بوعلی سینا

5894637000106481

290041570

رفاه کارگران
22 بهمن

5894637000110434

301249430

رفاه کارگران
شفا

6063737004881916

8484120

قرض الحسنه مهر ایران
کوثر

5894637000102688

296968468

رفاه کارگران
امتیاز :  ۰ |  مجموع :  ۰

برچسب ها

    6.1.8.0
    V6.1.8.0