دستورالعمل صدور مجوز ظرفیت خالی |
ضوابط و مقررات مربوط به غنی سازی مواد خوراکی و آشامیدنی |
حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای آماده سازی و بسته بندی غلات و حبوبات |
فهرست افزودنی های مجاز خوراکی بر اساس نام افزودنی |
حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای تولید کنندهانواع فرآورده های گوشتی |
حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای تولید کننده انواع اسانس - عرقیات و عصاره های گیاهی |
حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای تولید کننده انواع فرآورده های کنسروی و نیمه کنسروی |
آبمیوه |
انبار ها ی مواد غذایی. آرایشی بهداشتی |
انواع آرد غلات و حبوبات |
انواع سبزیهای تازه ،خشک ،منجمد |
انواع غذاهای آماده و نیمه آماده مصرف |
آیین نامه بسته بندی گیاهان دارویی |
آیین نامه پروانه ساخت و مجوز ورود دارویی |
آیین نامه ساخت مواد اولیه دارویی |
آئین نامه ساخت و عرضه فرآورده های سنتی ایران |
حداقل ضوابط تاسیس و بهره برداری کارخانجات صنایع آرایشی و بهداشتی |
حداقل ضوابط فنی و بهداشتی انبارهای مواد غذایی -آشامیدنی آرایشی و بهداشتی |
حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای تولید کننده انواع خشکبار |
حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای تولید کننده شیر و فرآورده های لبنی |
روغن گیاهی |
شکلات |
ضوابط ادویه و چاشنی |
ضوابط برچسب گذاری |
ضوابط مطالب بسته بندی داروها |
ضوابط و استانداردهای اتوماسیون داروخانه های کشور |
ظروف نچسب ptef |
فهرست ٣٠٠ قلم مواد اولیه غذایی مشمول ماده ١٦ قانون مواد خوراکی- آشامیدنی -آرایشی و بهداشتی |