دستورالعمل صدور مجوز ظرفیت خالی
 ضوابط و مقررات مربوط به غنی سازی مواد خوراکی و آشامیدنی
حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای آماده سازی و بسته بندی غلات و حبوبات
 فهرست افزودنی های مجاز خوراکی بر اساس نام افزودنی
 حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای تولید کنندهانواع فرآورده های گوشتی
حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای تولید کننده انواع اسانس - عرقیات و عصاره های گیاهی
حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای تولید کننده انواع فرآورده های کنسروی و نیمه کنسروی
آبمیوه
انبار ها ی مواد غذایی. آرایشی بهداشتی
انواع آرد غلات و حبوبات
انواع سبزیهای تازه ،خشک ،منجمد
انواع غذاهای آماده و نیمه آماده مصرف
آیین نامه بسته بندی گیاهان دارویی
آیین نامه پروانه ساخت و مجوز ورود دارویی
آیین نامه ساخت مواد اولیه دارویی
آئین نامه ساخت و عرضه فرآورده های سنتی ایران
حداقل ضوابط تاسیس و بهره برداری کارخانجات صنایع آرایشی و بهداشتی
حداقل ضوابط فنی و بهداشتی انبارهای مواد غذایی -آشامیدنی آرایشی و بهداشتی
حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای تولید کننده انواع خشکبار
حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای تولید کننده شیر و فرآورده های لبنی
روغن گیاهی
شکلات
ضوابط ادویه و چاشنی
ضوابط برچسب گذاری
ضوابط مطالب بسته بندی داروها
ضوابط و استانداردهای اتوماسیون داروخانه های کشور
ظروف نچسب ptef
فهرست ٣٠٠ قلم مواد اولیه غذایی مشمول ماده ١٦ قانون مواد خوراکی- آشامیدنی -آرایشی و بهداشتی

6.1.9.0
گروه دورانV6.1.9.0